Logo Loading

Om os

Vores ambition

snackboks - sunde nødder i skål

Vi er drevet af at gøre det nemt for dig, at være god ved dig selv. Derfor leverer vi velsmagende snacks af høj kvalitet som du og din familie altid kan nyde med god samvittighed.

Med lækre snacks og inspirerende opskrifter, vil vi bidrage til en madkultur hvor kvalitet og sundhed forenes og bæredygtighed ikke blot er et tiltag, men som en selvfølge.

Vi arbejder med kvalitet i alt hvad vi foretager os og forsøger hele tiden at forbedre vores produkter og den måde hvorpå vi driver  virksomhed, til gavn for vores kunder.

Vores motivation

Vi tror på at snacks kan mere end bare at få dig igennem de tidspunkter på dagen hvor du er ved at gå sukkerkold.

Vi tror på at velsmag og sunde alternativer kan ændre den dårlige samvittighed, der af og til opstår når vi spiser snacks af tvivlsom kvalitet og uden næring.

Vi tror på at snacks i god kvalitet, inspiration og opskrifter gjort nemt tilgængeligt, kan give mere energirige, hyggelige og nærværende stunder med familien og fremme vores velbefindende.

Vi ser det som vores opgave at levere velsmagende snack-løsninger, så en travl hverdag ikke betyder et kompromis med kvaliteten og samvittigheden.

Om vores produkter og leverandører

Hos Snack Delight er vores leverandører og samarbejdspartnere nøje udvalgt, ud fra vores krav om høj kvalitet, god smag og bæredygtighed.

Vi er altid på udkig efter nye produkter til dig og din snackboks, så du får et varieret udvalg af lækre og velsmagende snacks, baseret på gode råvare – hver måned.

Vi udvikler opskrifter i samarbejde med nogle af de dygtigste kokke, så du altid får kvalitets opskrifter og ny inspiration.

Hvorfor snacks fra Snack Delight

Tid

SPAR TID

Ikke flere ture til supermarkedet eller kiosken og søgen efter inspiration på nettet. Du får nøje udvalgte snacks og inspiration leveret uden bekymringer.

Spar

SPAR PENGE

Du undgår impulskøb og køb af snacks i for store mængder, da du altid har lækre og velsmagende kvalitets snacks og opskrifter til hjemmebag i skabene.

Samvittighed

GOD SAMVITTIGHED

Du får velsmagende snacks med et nærende indhold og rene kvalitets råvarer, i mængder der er nøje tilpasset dit behov.

Baeredygtig

BÆREDYGTIGT VALG

Vi fokuserer på emballage, og knokler for at levere de mest bæredygtige snacks, uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Search

Søg efter snack-abonnementer og snack-opbevaring eller opskrifter og artikler med gode råd .......